Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21982
Title: Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба
Authors: Бондар, М .С.
Твердохлєбова, М.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Бондар М. С., Твердохлєбова М. Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба. Наук. кер. З. І. Кучерук. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 29
Series/Report no.: Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21982
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-29.pdf99.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.