Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21982
Title: | Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба |
Authors: | Бондар, М .С. Твердохлєбова, М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кучерук, З. І. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Бондар М. С., Твердохлєбова М. Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба. Наук. кер. З. І. Кучерук. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 29 |
Series/Report no.: | Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21982 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-29.pdf | 99.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.