Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Title: Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів
Authors: Кучерук, З. І.
Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Носко, З. І.
Тимчук, С. М.
Keywords: виробництво борошняних кондитерських виробів;гібриди соняшника;олія
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 117-122.
Abstract: Досліджено жирно-кислотний склад олії з нового гібриду соняшника та розглянуто можливість її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів.
The fatty-acid composition of oil from the new hybrid of sunflower has been investigated and the possibility of its application in the production of pastry is considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_23.pdf173.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.