Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529
Title: | Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Кучерук, З. І. Федак, Н. В. Діхтярь, А. М. Носко, З. І. Тимчук, С. М. |
Keywords: | виробництво борошняних кондитерських виробів;гібриди соняшника;олія |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кучерук З. І., Федак Н. В., Діхтярь А. М., Носко З. І., Тимчук С. М. Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 117-122. |
Abstract: | Досліджено жирно-кислотний склад олії з нового гібриду соняшника та
розглянуто можливість її використання у виробництві борошняних
кондитерських виробів. The fatty-acid composition of oil from the new hybrid of sunflower has been investigated and the possibility of its application in the production of pastry is considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6529 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_23.pdf | 173.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.