Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29466
Title: Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба
Authors: Гордієнко, І. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З. І.
Цуканова, О. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гордієнко І. М. Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кучерук З. І., Цуканова О. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29466
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_60-60.pdf120.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.