Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29466
Title: | Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба |
Authors: | Гордієнко, І. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кучерук, З. І. Цуканова, О. С. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гордієнко І. М. Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кучерук З. І., Цуканова О. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 60. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29466 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_60-60.pdf | 120.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.