Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656
Title: Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба
Authors: Кучерук, З. І.
Бондар, М. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кучерук З. І., Бондар М. О. Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 409-411 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-409-411.pdf298.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.