Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656
Title: | Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба |
Authors: | Кучерук, З. І. Бондар, М. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кучерук З. І., Бондар М. О. Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 409-411 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2656 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-409-411.pdf | 298.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.