Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25351
Title: Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Authors: Кучерук, З. І.
Стадник, Е. А.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кучерук З. І., Стадник Е. А. Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 64-65
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25351
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-64-65.pdf145.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.