Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас | Котляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2022 | Діджиталізація в ресторанній індустрії | Котляр, Олег Володимирович; Нагорний, Олександр Юрійович; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2014 | Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції | Котляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2021 | Загальні технології харчової промисловості. Частина 1 | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович |
2021 | Загальні технології харчової промисловості. Частина 2 | Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович |
2022 | Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії | Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович |
2020 | Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру | Горальчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна |
2017 | Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження | Горальчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна |
2020-01-10 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Мазуренко, Игорь Константинович; Борисова, Аліна Олексіївна; Мануєнкова, Олена Олегівна; Пасько, Ольга Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Котляр, Олег Володимирович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Кравченко, Сергій Ігорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Гурський, Петро Васильович; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович |
2014-08-26 | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції | Горальчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2014-12-10 | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції | Горальчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2021 | Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлів | Горальчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович |
2018 | Харчові технології | Перцевой, Федір Всеволодович; Черемська, Т. В.; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Котляр, Олег Володимирович |
2019 | Харчові технології. Ч 1. | Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна |
2020 | Харчові технології. Ч. 2. | Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна |
2016 | Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві | Горальчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович |
2020 | Інформаційні технології та бібліотеки | Котляр, Олег Володимирович |