Browsing by Author Котляр, Олег Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних масКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2022Діджиталізація в ресторанній індустріїКотляр, Олег Володимирович; Нагорний, Олександр Юрійович; Діхтярь, Альона Миколаївна
2014Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукціїКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 1Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 2Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2022Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустріїНагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович
2020Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жируГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович; Рябець, Ольга Юріївна; Головіна, Людмила Андріївна
2017Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердженняГоральчук, Андрій Богданович; Губський, Сергій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Товма, Лідія Федорівна
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Мазуренко, Игорь Константинович; Борисова, Аліна Олексіївна; Мануєнкова, Олена Олегівна; Пасько, Ольга Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Кравченко, Сергій Ігорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович
2014-08-26Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014-12-10Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Котляр, Олег Володимирович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2021Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлівГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович
2018Харчові технологіїПерцевой, Федір Всеволодович; Черемська, Т. В.; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Котляр, Олег Володимирович
2019Харчові технології. Ч 1.Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Харчові технології. Ч. 2.Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарствіГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович
2020Інформаційні технології та бібліотекиКотляр, Олег Володимирович