Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266
Title: Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, Оксана Юріївна
Котляр, Олег Володимирович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, Сергій Петрович
Keywords: борошно;хліб;солод;макаронні вироби;етиловий спирт;овочеві консерви;мочиння плодів;маринування;консерви;заморожування;сушіння
Issue Date: 2021
Publisher: Суми
Citation: Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Мельник О. Ю., Котляр О. В., Маренкова Т. І., Омельченко С. Б., Боковець С. П. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2. Харків: СНАУ, 2021. 203 с.
Abstract: Метою посібника є допомога студентам, аспірантам, викладачам закладів вищої освіти, а також фахівцям харчової промисловості в самостійному освоєнні теоретичного матеріалу для опанування технологій та вивчення фізико-хімічних основ виробництва харчових продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Zahal_tekhnol_21_2.pdf2.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.