Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42472
Title: Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії
Authors: Нагорний, Олександр Юрійович
Котляр, Олег Володимирович
Issue Date: 2022
Publisher: Харків : РВВ ДБТУ
Citation: Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії: конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 25 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42472
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_PURVRI_22.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.