Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056
Title: Харчові технології. Ч. 2.
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Keywords: технологічні процеси;технологія виробництва;хімічний склад;харчові технології;безпека продовольчої сировини
Issue Date: 2020
Publisher: Харків-Суми: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф. В., Камсуліна Н.В., Дроменко О. Б., Діхтярь А. М., Котляр О. В., Омельченко С. Б. Харчові технології: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харків-Суми: ХДУХТ, 2020. 208 с.
Abstract: У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем у 2D- і 3D- форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5056
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KHT_poz_24_2.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.