Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27598
Назва: Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження
Автори: Горальчук, Андрій Богданович
Губський, Сергій Михайлович
Терешкін, Олег Георгійович
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Товма, Лідія Федорівна
Ключові слова: піноемульсія;Пікерінг-стерична стабілізація;сухі суміші;піноутворююча здатність;комплексоутворення;дестабілізація жиру
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Горальчук А. Б., Губський С. М., Терешкін О. Г., Котляр О. В., Омельченко С. Б., Товма Л. Ф. Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 2. № 10(86). С. 12-19. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.98322.
Короткий огляд (реферат): Розроблено теоретичну модель Пікерінг-стеричної стабілізації структури піноемульсій з низьким вмістом жиру, одержаної із сухої суміші. Експериментально доведено, що граничне напруження зсуву піноемульсії визначається ступенем дестабілізації жирових частинок, які забезпечують Пікерінг стабілізацію піноемульсії. Реалізація комплексоутворення казеїнату натрію та капа-карагінану забезпечує стеричну стабілізацію піноемульсії за рахунок збільшення граничного напруження зсуву міжфазних адсорбційних шарів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27598
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
horalchuk_hubskyy_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_2_10_12-19.pdf1.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.