Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Title: Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві
Authors: Горальчук, Андрій Богданович
Нагорний, Олександр Юрійович
Котляр, Олег Володимирович
Keywords: конспект лекцій;ресторанне господарство
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Горальчук А. Б., Нагорний О. Ю., Котляр О. В. Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві: опорний конспект лекцій для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр ден. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 38 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни «Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
innovatsiynyy_inzhynirynh_restor_hospod_OKL_2016.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.