Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Title: | Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві |
Authors: | Горальчук, Андрій Богданович Нагорний, Олександр Юрійович Котляр, Олег Володимирович |
Keywords: | конспект лекцій;ресторанне господарство |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Горальчук А. Б., Нагорний О. Ю., Котляр О. В. Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві: опорний конспект лекцій для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр ден. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 38 с. |
Abstract: | Метою викладання дисципліни «Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
innovatsiynyy_inzhynirynh_restor_hospod_OKL_2016.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.