Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6968
Title: Харчові технології. Ч 1.
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Keywords: властивості м’ясної сировини;технологія ковбасних виробів;м’ясні баночни консерви;пастеризовані вершки;стерилізоване молоко;виробництво йогурту;основи соління риби;рибні паштети
Issue Date: 2019
Publisher: Харків-Суми: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф. В., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Діхтярь А. М., Котляр О. В., Омельченко С. Б. Харчові технології: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 1. Харків-Суми: ХДУХТ, 2019. 288 с.
Abstract: У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем у 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та перігу технологічних процесів. Видання призначене для навчання бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал буде корисним для спеціалістів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та практичних працівників, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6968
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019.1_poz_23.pdf4.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.