Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6969
Title: Харчові технології
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Черемська, Т. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Котляр, Олег Володимирович
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф. В., Черемська Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В., Котляр О. В. Харчові технології: опорний конспект лекцій; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 309 с.
Abstract: Харчова промисловість – галузь легкої промисловості, сукупність виробництв харчових продуктів у готовому вигляді або у вигляді напівфабрикатів. Харчування є основною умовою існування людей, оскільки із їжею організм людини отримує все необхідне для побудови клітин та тканини організму, а також поповнює витрати енергії для викоптиш всіх видів життєдіяльності. Крім того, з харчовими продукти ми в організм людини надходять регулятори життєдіяльності та резервні матеріали. У зв’язку з цим нормальне харчування повинно забезпечити необхідну кількість енергії та матеріал для відновлення структури організму. Харчові продукти повинні бути повноцінними і містити в своєму складі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та воду в достатній кількості за калорійністю для покриття в організмі людини витрат енергії.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6969
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_1_poz_13.pdf6.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.