Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14127
Title: | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції |
Authors: | Горальчук, Андрій Богданович Котляр, Олег Володимирович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Issue Date: | 10-Dec-2014 |
Citation: | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на винахід № 107319, МПК A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № a 2014 03914. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 10.12.2014, Бюл.№ 23. 7 с. |
Series/Report no.: | 11;107319 |
Abstract: | Винахід належить до способу одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції, що містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач, причому суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент: порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3). |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14127 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
107319.pdf | 133.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.