Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8267
Title: Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, Оксана Юріївна
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, Сергій Петрович
Keywords: м’ясної сировини;холодильна обробка;кисломолочний сир;морозиво;плавлені сири;соління риби;рибні паштети;казеїну;напівфабрикати
Issue Date: 2021
Publisher: Х. : СНАУ
Citation: Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Мельник О. Ю., Котляр О. В., Діхтярь А. М., Омельченко С. Б., Боковець С. П. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 1. Х.: СНАУ, 2021. 317 с.
Abstract: Видання призначене для навчання бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал буде корисним для спеціалістів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та практичних працівників, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8267
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Zahal_tekhnol_21_1.pdf5.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.