Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995
Title: Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас
Authors: Котляр, Олег Володимирович
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: піна;механічна міцність;піноемульсія;поверхнево-активна речовина;стабілізатор;гранична напруга зсуву
Issue Date: 2014
Citation: Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014. № 3/10 (69). С. 45-49.
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (69)
Abstract: В статті представлено експериментальні дані щодо впливу стабілізатора, поверхнево-активних речовин, соняшникової олії на механічну міцність піноемульсійних систем. Обґрунтовано вибір та концентрації стабілізатора, поверхнево-активних речовин, що дозволяють стабілізувати та підвищити механічну міцність піноподібних систем, що містять соняшникову олію. Отримані закономірності дозволили стабілізувати структуру піноемульсійної системи на основі сухого жирового напівфабрикату.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23995
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kotlyar_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2014_3_10.pdf258.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.