Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35262
Title: Діджиталізація в ресторанній індустрії
Authors: Котляр, Олег Володимирович
Нагорний, Олександр Юрійович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Діджиталізація в ресторанній індустрії: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь Харків : ДБТУ, 2022. 16 с.
Abstract: Дисципліну «Діджиталізація в ресторанній індустрії» спрямовано на формування професійних компетенцій магістрантів в області стану та перспектив розвитку інформаційних систем та технології в ресторанній індустрії України, можливості використання інноваційних підходів до оптимізації та удосконалення існуючих технологічних та організаційних процесів в закладах ресторанного господарства. Програма дисципліни «Діджиталізація в ресторанній індустрії» має за мету продемонструвати єдність всіх інформаційних ресурсів для побудови ефективного обслуговування споживачів та технологічних процесів виробництва харчових продуктів в ресторанній індустрії. Під час вивчання дисципліни студентами розглядаються можливості спростити, оптимізувати та прискорити цілий ряд процесів обслуговування, вдосконалення контролю технологічних процесів виробництва харчової продукції, ефективного використання ресурсів. Для більш повного засвоєння матеріалу у навчальному процесі застосовані результати науково-дослідних робіт фахівців університету з проблем вдосконалення технології виробництва харчової продукції. Дисципліна «Діджиталізація в ресторанній індустрії» займає важливе місце в системі підготовки фахівців галузі харчової промисловості, оскільки забезпечує формування у майбутнього фахівця базових знань щодо закономірностей технологічного розвитку закладів ресторанного господарства та харчової промисловості. Дисципліна «Діджиталізація в ресторанній індустрії» викладається протягом семестру і завершується заліком.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35262
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Didzhytalizatsiya_181_22.pdf615.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.