Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28011
Title: Інформаційні технології та бібліотеки
Authors: Котляр, Олег Володимирович
Keywords: інформаційні технології;бібліотека;обслуговування користувачів;бібліотечні послуги;іnformation technology;library;service users;library services;информационные технологии;библиотека;пользователи услуг;библиотечные услуги
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Котляр О.В. Інформаційні технології та бібліотеки. Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очікування користувача : Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 26–30 жовтня 2020 року : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін]. Х. : ХДУХТ, 2020. С. 91-96.
Abstract: Вивчено необхідність стратегічного осмислення і комплексного підходу до застосування потенційних можливостей інтернету по відношенню до всіх технологічних процесів в науковій бібліотеці. Використання веб-технологій радикально змінює технологічні процеси діяльності бібліотеки, починаючи з циклу формування фондів. Завдяки їм можливі: комфортний і швидкий пошук необхідних джерел, вивчення ринку, використання мережевих колекторів.
The necessity of strategic comprehension and complex approach to the application of potential possibilities of the Internet in relation to all technological processes in the scientific library is studied. The use of web technologies radically changes the technological processes of the library, starting with the cycle of formation of funds. Thanks to them it is possible: comfortable and fast search of necessary sources, market research, use of network collectors.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28011
Appears in Collections:Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очикування користувача

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kotlyar_biblioteka_u_prizmi_veb_tehnologij_2020_91_96.pdf314.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.