Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13355
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мазуренко, Игорь Константинович
Борисова, Аліна Олексіївна
Мануєнкова, Олена Олегівна
Пасько, Ольга Володимирівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Котляр, Олег Володимирович
Дата публікації: 10-січ-2020
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139473, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, И. К. Мазуренко, А. О. Борисова, О. О. Мануєнкова, О. В. Пасько, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, О. В. Котляр; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06017; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;139473
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13355
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
139473.pdf145.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.