Випуск 1 (15) : [91] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 91
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристикиПестіна, Г. О.
2012Зв’язок між побудовою n-політопа та опуклої оболонки скінченної множини точок у R в ступені nСофронова, М. С.
2012Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Борисова, А. О.
2012Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживанняКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Манжос, Н. В.; Касілова, Л. О.
2012Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировиніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Ільків, І. С.
2012Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2012Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозіДорохович, А. М.; Лазоренко, Н. П.
2012Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних травСукманов, В. О.; Бескровний, О. І.; Охременко, С. І.
2012Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе)Топольник, В. Г.; Стукальська, Н. М.; Кузьмін, О. В.
2012Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведенняПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Попова, С. Ю.
2012Взаємозалежність між показниками якості коренеплодів редискиКолтунов, В. А.; Бєлінська, Є. В.
2012Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавокВіннікова, Л. Г.; Крусір, Г. В.; Шлапак, Г. В.
2012Аналіз світового ринку взуття та розробка методу визначення гідрофільних властивостей натуральної шкіриЗахаренко, В. О.; Павленко, О. С.
2012Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувачГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О.
2012Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.
2012Товарознавчі показники якості варено-морожених креветокДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2012Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2012Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінностіСорокіна, С. В.; Сюсель, О. О.
2012Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостямиОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Штих, С. В.; Сюсель, О. О.
2012Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделюванняБачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 91