Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5136
Title: Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні
Authors: Дубініна, А. А.
Ленерт, С. О.
Хоменко, О. О.
Keywords: харчова цінність насіння арахісу;сорти арахісу
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 422-428.
Abstract: Узагальнено дані наукової літератури щодо харчової цінності насіння арахісу. Наведено результати дослідження хімічного складу насіння арахісу, поширеного в Україні. На основі отриманих даних обґрунтовано доцільність використання арахісу в продуктах функціональної спрямованості.
Data of the scientific literature on nutritional value of peanut seeds was summarized. The results of the study the chemical composition of peanut seeds, widespread in Ukraine. Feasibility of using peanut products in the functional orientation have been proved based on the data.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5136
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_68.pdf186.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.