Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Title: | Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок |
Authors: | Віннікова, Л. Г. Крусір, Г. В. Шлапак, Г. В. |
Keywords: | білки крові;виноградні вичавки;поліфеноли |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Віннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 381-386. |
Abstract: | Досліджено взаємодію білків крові з виноградними вичавками як
джерелами поліфенолів. Установлено утворення білок-поліфенольних
комплексів і підвищення стабільності білків у комплексі, що сприяє
збереженню гемового заліза у двовалентній формі. The interaction of blood proteins from grape pomace as a source of polyphenols. The formation of protein – polyphenolic complexes and improving the stability of proteins in the complex that promotes conservations of heme iron in bivalent form. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_62.pdf | 339.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.