Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Title: Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок
Authors: Віннікова, Л. Г.
Крусір, Г. В.
Шлапак, Г. В.
Keywords: білки крові;виноградні вичавки;поліфеноли
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Віннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 381-386.
Abstract: Досліджено взаємодію білків крові з виноградними вичавками як джерелами поліфенолів. Установлено утворення білок-поліфенольних комплексів і підвищення стабільності білків у комплексі, що сприяє збереженню гемового заліза у двовалентній формі.
The interaction of blood proteins from grape pomace as a source of polyphenols. The formation of protein – polyphenolic complexes and improving the stability of proteins in the complex that promotes conservations of heme iron in bivalent form.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_62.pdf339.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.