Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072
Title: | Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Білецька, Я. О. |
Keywords: | варено-морожені креветки;споживчий ринок Харкова;якість продукції;товарознавчі показники якості |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 356-361. |
Abstract: | Подано результати досліджень товарознавчих показників якості
варено-морожених креветок, що реалізуються на споживчому ринку Харкова,
встановлено якість продукції семи торгових марок. The results of researches of commodity expert indexes of quality of the boiled-frozen shrimps are given that realized at the user market of Kharkiv quality of products is set by 7-th trade marks. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_58.pdf | 260.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.