Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072
Title: Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок
Authors: Дюкарева, Г. І.
Білецька, Я. О.
Keywords: варено-морожені креветки;споживчий ринок Харкова;якість продукції;товарознавчі показники якості
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 356-361.
Abstract: Подано результати досліджень товарознавчих показників якості варено-морожених креветок, що реалізуються на споживчому ринку Харкова, встановлено якість продукції семи торгових марок.
The results of researches of commodity expert indexes of quality of the boiled-frozen shrimps are given that realized at the user market of Kharkiv quality of products is set by 7-th trade marks.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5072
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_58.pdf260.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.