Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071
Title: Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами
Authors: Серік, М. Л.
Шурдук, І. В.
Keywords: м’ясні продукти;м’ясні емульсійні вироби;продукти харчування оздоровчого призначення;білково-мінеральні напівфабрикати
Issue Date: 2012
Citation: Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 350-356.
Abstract: Науково обґрунтовано актуальність створення м’ясних продуктів харчування оздоровчого призначення, збагачених дефіцитними мінеральнмим елементами. Доведено доцільність використання білково-мінерального напівфабрикату в складі м’ясних емульсійних виробів.
Scientifically grounded actuality of creation of meats food of the health setting stuffs enriched with scarce mineral elements. Expedience of the use of protein-mineral intermediate product is proved in composition of meats emulsive wares.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5071
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_57.pdf255.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.