Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5091
Title: Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав
Authors: Сукманов, В. О.
Бескровний, О. І.
Охременко, С. І.
Keywords: параметри процесу обробки;паста з пряних трав;обробка високим тиском
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сукманов В. О., Бескровний О. І., Охременко С. І. Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 405-414.
Abstract: Наведено результати оптимізації параметрів процесу обробки (високий тиск, температура, час експозиції), які впливають на якість пасти з пряних трав.
In the article the results of optimization of parameters of process are resulted treatments (high pressure, temperature, time of display) which influence on quality of paste from spicy herbares.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5091
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_66.pdf284.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.