Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138
Title: | Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині |
Authors: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Ільків, І. С. |
Keywords: | мікотоксини;рослинна сировина |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Ільків І. С. Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 428-433. |
Abstract: | Проведено аналіз вмісту найнебезпечніших мікотоксинів, а саме:
афлатоксинів, охратоксинів, трихотеценів, зеараленону, патуліну у злакових
культурах, овочах та фруктах. Результати моніторингу свідчать про
високий рівень контамінації рослинної сировини мікотоксинами. A content analysis of the most dangerous mycotoxins, namely aflatoxins, ochratoxin, trichothecenes, zearalenone, patulin in cereal crops, vegetables and fruits. The monitoring results indicate a high level of contamination of plant materials with mycotoxins. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_69.pdf | 247.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.