Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138
Title: Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині
Authors: Дубініна, А. А.
Ленерт, С. О.
Ільків, І. С.
Keywords: мікотоксини;рослинна сировина
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Ільків І. С. Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 428-433.
Abstract: Проведено аналіз вмісту найнебезпечніших мікотоксинів, а саме: афлатоксинів, охратоксинів, трихотеценів, зеараленону, патуліну у злакових культурах, овочах та фруктах. Результати моніторингу свідчать про високий рівень контамінації рослинної сировини мікотоксинами.
A content analysis of the most dangerous mycotoxins, namely aflatoxins, ochratoxin, trichothecenes, zearalenone, patulin in cereal crops, vegetables and fruits. The monitoring results indicate a high level of contamination of plant materials with mycotoxins.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5138
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_69.pdf247.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.