Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5074
Title: Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач
Authors: Головко, М. П.
Колесник, Т. Л.
Колесник, А. О.
Keywords: м’ясні січені вироби;добавки із харчової кістки;кістковий мінеральний збагачувач
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 367-374.
Abstract: Досліджено мікроструктуру пастоподібної добавки із харчової кістки у вигляді НКХ та мікроструктуру м’ясних січених виробів, що містять НКХ-пасту та НКХ-порошок. Доведено, що м’ясні січені вироби, у рецептуру яких входить кістковий мінеральний збагачувач, мають однорідну консистенцію з високим ступенем органічного взаємозв’язку структурних компонентів.
The microstructure of the paste-like additive from food bones in the form of FBS and the microstructure of the minced meat products containing FBS-paste and FBS-powder were researched. It is proved that the chopped meat products with use of bone mineral enrichment in the recipe have smooth consistency with high degree of organic correlation of structural components.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5074
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_60.pdf217.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.