Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5073
Title: Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій
Authors: Нечепуренко, К. Б.
Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, П. П.
Keywords: пружні властивості гелів полісахаридів;полісахариди;термостабільні емульсії
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Нечепуренко К. Б., Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 362-366.
Abstract: Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. На даному етапі розвитку харчової технології використовується широкий спектр нових технологій, до яких належить емульгування різної сировини, а саме полісахаридів, для отримання принципово нових продуктів.
Use of alginates’ emulsions with the remains of calcium is a perspective raw material for the production of structured foodstuff. Speaking about the industrial food production it is worth saying that improvement of the population alimentation structure due to the raise of foodstuff with the increased nutritive value is of priority directions of government policy in Ukraine. Special position is given to restructured foodstuff, production of which has a number of advantages comparing with traditional foodstuff.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5073
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_59.pdf214.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.