Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070
Title: Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності
Authors: Сорокіна, С. В.
Сюсель, О. О.
Keywords: плавлені сири;нетрадиційна сировина;підвищена біологічна цінність
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сорокіна С. В., Сюсель О. О. Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 343-350.
Abstract: Досліджено розробку нових способів виробництва плавлених сирів із використанням нетрадиційної сировини, багатої біологічно активними речовинами. Науково обґрунтовано рецептуру та технологію виробництва, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості.
The article is sanctified to development of new methods of production of processed cheeses with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic and physicochemical parameters.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_56.pdf253.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.