Випуск 1 (15) : [91] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 91
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизиГоловко, М. П.; М'ячиков, О. В.; Колесник, Т. Л.
2012Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентівДобровольська, О. В.
2012Підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплінПілюгіна, І. С.; Сибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р.
2012Нові моделі навчання в системі вищої освітиТімофєєва, О. М.
2012Інформаційні технології в готельних підприємствахКононенко, Т. П.; Тімофєєва, О. М.; Усіна, А. І.
2012Використання комп’ютерних технологій у створенні навчальної інформаційної системи "Кадри"Рибін, О. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В.
2012Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції УкраїниКухтіна, Н. М.; Янушкевич, Д. А.
2012Особливості застосування правил Інкотермс 2010 у митній справіСорокіна, С. В.; Маслов, А. А.; Шкурко, Є. Л.
2012Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон УкраїниДюкарева, Г. І.; Замай, М. М.
2012Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілляКрусір, Г. В.; Новічков, В. К.; Русєва, Я. П.
2012Санітарно-хімічна оцінка безпечності нового пакувального матеріалу за вмістом важких металівДубініна, А. А.; Онищенко, В. М.; Круглова, О. С.
2012Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2012Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природиОзоліна, С. О.; Тірон-Воробйова, Н. Б.
2012Дослідження якості цитрусових плодівСєногонова, Л. І.
2012Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонкуМілохова, Т. А.; Кузьмін, О. В.
2012Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.
2012Дослідження фізико-механічних характеристик насіння соняшникуЖданов, І. В.; Шульга, А. В.; Волков, Ю. О.
2012Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилуШинкарик, М. М.; Кравець, О. І.
2012Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробкиГайдай, І. В.
2012Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірківСелютіна, Г. А.; Дьяков, О. Г.; Білоус, В. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 91