Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Title: Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання
Authors: Бачинська, Я. О.
Непочатих, Т. А.
Keywords: математичне моделювання;галетне печиво;гарбузовий шрот;споживчі властивості
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 328-335.
Abstract: Досліджено використання математичного моделювання для розробки науково обґрунтованої технології виробництва галетного печива з підвищеною біологічною цінністю за рахунок використання гарбузового шроту.
The work deals with mathematic modeling scientifically grounded production technology of preparation cookies of higher quality using extraction cake.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4878
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_54.pdf262.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.