Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5094
Title: Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозі
Authors: Дорохович, А. М.
Лазоренко, Н. П.
Keywords: випікання маффінів;маффіни;процес випікання;ріст заготовки
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дорохович А. М., Лазоренко Н. П. Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 414-422.
Abstract: Розглянуто процес випікання маффінів на різних цукрах, визначено оптимальні умови їх випікання, досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів маффінів на сахарозі та фруктозі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.
The process of baking of maffiniv is considered on different cukrozaminnikakh, certainly optimum terms of baking of maffiniv, investigational kinetics of change of temperature of central and superficial layers of maffiniv on sugar and fructose, certainly growth of purveyance in the process of baking.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5094
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_67.pdf213.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.