Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 63
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2011 | Використання електронних торгів в Інтернеті | Тімофєєва, О. М.; Онопрієнко, І. В. |
2011 | Сучасні тенденції використання інформаційних технологій у навчальному процесі | Землянко, Ю. В. |
2011 | Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування | Кір’яков, Ю. К.; Тімофєєва, О. М. |
2011 | Виявлення споживчих переваг до якості квіткових аксесуарів | Сорокіна, С. В. |
2011 | N-паралелепіпеди та N-політопи як об’єкти багатовимірних задач оптимізаційного геометричного проектування | Софронова, М. С. |
2011 | Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу | Вишнікіна, О. В.; Вашкевич, О. Ю. |
2011 | Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока | Рижкова, Т. М.; Коломитова, В. О.; Бондаренко, Т. А. |
2011 | Створення навчальних фільмів із титриметричних методів аналізу | Аксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Кожушко, А. В. |
2011 | Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин | Перцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б. |
2011 | Тихонова у задачі керування нестаціонарними коливаннями циліндричної оболонки | Янютін, Є. Г.; Воропай, Н. І. |
2011 | Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова | Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Чергіна, І. О. |
2011 | Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦ | Малафаєв, М. Т.; Торяник, О. І. |
2011 | До питання дослідження пористої будови тканин | Захаренко, В. О.; Чуйко, Л. О. |
2011 | Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалів | Погожих, М. І.; Цуркан, М. М. |
2011 | Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння | Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В. |
2011 | Аспекти моніторингу олії та насіння соняшнику | Левчук, І. В.; Кіщенко, В. А.; Осейко, М. І. |
2011 | Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів | Бенчук, О. П.; Чернявська, Н. Г.; Машта, Н. О. |
2011 | Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого | Холодова, О. А.; Сафонова, О. М. |
2011 | Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок | Сафонова, О. М.; Гавриш, Т. В. |
2011 | Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 63