Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585
Title: Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова
Authors: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Чергіна, І. О.
Keywords: свіжі баклажани;вимоги нормативної документації;солі важких металів
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чергіна І. О. Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 349-354.
Abstract: Розглянуто основні особливості впливу важких металів на організм людини. Досліджено особливості накопичення важких металів у різних ботанічних сортах свіжих баклажанів вітчизняного та закордонного вирощування, що реалізуються на ринках Харкова та проаналізовано отримані дані відповідно вимогам нормативної документації.
The main features of heavy metals on human body. The peculiarities of ac cumulation of heavy metals in the different botanical varieties of fresh eggplant growing domestic and foreign, that are realized in the markets of Kharkiv and ana lyzed the data obtained in accordance with the requirements documentation.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5585
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_55.pdf172.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.