Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604
Title: Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування
Authors: Кір’яков, Ю. К.
Тімофєєва, О. М.
Keywords: підприємства харчування;мінімізація виробничих витрат
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 404-408.
Abstract: Розроблено програму, що забезпечує пошук оптимальної організації поставок у виробничу систему. Ця програма дозволить автоматизувати ви значення оптимального обсягу замовлення та момент його розміщення, за яких сумарні витрати на збереження, відновлення запасів та витрати через брак продукції будуть мінімальними.
The software for searching the optimal deliveries in the manufacturing sys tem is developed. The software enables to automatize the assessment of optimal cus tom amount and time of the order placement while the sum storage costs, the costs of restocking, and the financial losses of production deficit are in minimum.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5604
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_63.pdf163.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.