Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5590
Title: Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин
Authors: Перцевий, М. Ф.
Савгіра, Ю. О.
Кузнецова, Т. О.
Колеснікова, М. Б.
Keywords: міжмолекулярна взаємодія;сир кисломолочний нежирний;концентрат ядра соняшникового насіння;рівняння Ейнштейна;в’язкість розчинів харчових речовин
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевий М. Ф., Савгіра Ю. О., Кузнецова Т. О., Колеснікова М. Б. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 360-368.
Abstract: Досліджено ефективну в’язкість розчинів харчових речовин, що входять до складу продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного з використанням концентрату ядра соняшникового насіння. Якісно оцінено стан міжмолекулярної взаємодії та залежність її від складу роз чинів та температури. Визначено зміну форми часточок розчину з температурою за допомогою рівняння Ейнштейна.
Affective viscosity of the solutions of food substances which is contained in the product structured on the basis of lactic acid non-fat curd with used sunflower seeds concentrate was investigated. The state of molecular interaction and its de pendence on composition of solutions and temperature was high quality appraised. The change of the form of solution particles with a temperature by used Einstein's equation was established.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5590
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_57.pdf250.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.