Випуск 2 (14) : [63] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувачаБілецька, Я. О.
2011Використання різних видів молочних препаратів у технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Ільдірова, С. К.; Большакова, В. А.
2011Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової оліїМурликіна, Н. В.
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О.
2011Новий метод експертизи м’яса птиціОдарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В.
2011Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г.
2011Збагачення макаронних виробів каротиноїдамиВерешко, Н. В.; Набоков, Д. О.
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Пак, А. О.; Чуйко, М. М.
2011Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.
2011Дослідження якості заварних пряників із використанням дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха"Лисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2011Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробівГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О.
2011Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.
2011Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзянимПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Жукова, Я. Ф.
2011Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Долгих, А. В.
2011Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировиниЄфремов, Ю. І.; Потапов, В. О.; Одарченко, М. С.; Михайлова, С. В.
2011Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництвіПостнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Чеканов, М. А.
2011Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання"Постнов, Г. М.; Вялкіна, С. П.; Дмитревський, Д. В.
2011Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізаціїДейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Головaньова, С. П.
2011Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатівАфукова, Н. О.; Рудь, О. С.
2011Розробка системи обігріву фритюрниці з проміжним теплоносієм, збагаченим вуглецевими нанотрубкамиПотапов, В. О.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63