Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597
Title: Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока
Authors: Рижкова, Т. М.
Коломитова, В. О.
Бондаренко, Т. А.
Keywords: вершкове масло;козине молоко
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рижкова Т. М., Коломитова В. О., Бондаренко Т. А. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 376-381.
Abstract: Наведено результати порівняльних досліджень біохімічного складу коров’ячого та козиного молока та вершкового масла, виготовленого на їхній основі. Встановлено доцільність переробки козиного молока на вершкове масло та необхідність застосування біотехнологічних способів, що сприятимуть отриманню козиного масла високої харчової та біологічної цінності.
The results of comparative researches of biochemical composition of cow and goat's milk and desk, made on their basis are resulted in the article. Set expedi ence of processing of goat's milk on a desk and necessity of application of biotech nological methods which will be instrumental in the receipt of goat's butter high food and biological values.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5597
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_59.pdf178.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.