Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5598
Title: Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу
Authors: Вишнікіна, О. В.
Вашкевич, О. Ю.
Keywords: коньячна продукція;ідентифікація;метод спектрофотометрії
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Вишнікіна О. В., Вашкевич О. Ю. Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 382-389.
Abstract: Проведено дослідження коньячної продукції українських і російських виробників за фізико-хімічними й органолептичними показниками. Виявлено невідповідність деяких органолептичних показників ДСТУ. Причину невідповідності було встановлено за допомогою методу спектрофотометрії.
Research of cognac products of the Ukrainian and Russian producers is conducted on physical and chemical and to organolepticheskim indexes. Found out disparity of some organolepticheskikh indexes GOST. Reason of disparity was set by a spectrophotometry method.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5598
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_60.pdf354.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.