Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5417
Title: Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру
Authors: Дюкарева, Г. І.
Білецька, Я. О.
Keywords: пюре ягід;еламін;якість зефіру
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 293-299.
Abstract: Досліджено вплив спільного використання еламіну та пюре ягід журавлини, малини, чорної смородини, аґрусу на органолептичні, фізико хімічні, мікробіологічні показники якості зефіру.
The effect of sharing elaminu and mashed cranberries, raspberries, black currants, gooseberries, on organoleptic, physical-chemical and microbiological parameters as a marshmallow.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5417
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_46.pdf178.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.