Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418
Title: Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок
Authors: Сафонова, О. М.
Гавриш, Т. В.
Keywords: технологія хліба;слабке пшеничне борошно;поліпшуючі добавки
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 300-305.
Abstract: Розглянуто питання оптимізації технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням органічних кислот (оцтової, лимонної) та поліатомного спирту (гліцерину).
The problem of optimization of technology-based bread flour with low application of organic acids (acetic, citric) and polyhydric alcohol (glycerol).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5418
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_47.pdf256.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.