Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558
Title: Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого
Authors: Холодова, О. А.
Сафонова, О. М.
Keywords: борошно пшеничне озоноване;порошок топінамбура;технологія хліба;продукти оздоровчого призначення
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 305-309.
Abstract: Розглянуто питання доцільності спільного використання борошна пшеничного озонованого та порошку топінамбура в технології хліба оздоровчого призначення.
In the article considered the question of feasibility of using ozone-treated wheat flour with artichoke powder in the bakery products technology for health improvement.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_48.pdf176.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.