Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558
Title: | Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого |
Authors: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. |
Keywords: | борошно пшеничне озоноване;порошок топінамбура;технологія хліба;продукти оздоровчого призначення |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 305-309. |
Abstract: | Розглянуто питання доцільності спільного використання борошна
пшеничного озонованого та порошку топінамбура в технології хліба
оздоровчого призначення. In the article considered the question of feasibility of using ozone-treated wheat flour with artichoke powder in the bakery products technology for health improvement. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5558 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_48.pdf | 176.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.