Випуск 2 (14) : [63] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 63
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання електронних торгів в ІнтернетіТімофєєва, О. М.; Онопрієнко, І. В.
2011Сучасні тенденції використання інформаційних технологій у навчальному процесіЗемлянко, Ю. В.
2011Мінімізація виробничих витрат на підприємствах харчуванняКір’яков, Ю. К.; Тімофєєва, О. М.
2011Виявлення споживчих переваг до якості квіткових аксесуарівСорокіна, С. В.
2011N-паралелепіпеди та N-політопи як об’єкти багатовимірних задач оптимізаційного геометричного проектуванняСофронова, М. С.
2011Ідентифікація коньячної продукції за допомогою спектрофотометричного методуВишнікіна, О. В.; Вашкевич, О. Ю.
2011Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молокаРижкова, Т. М.; Коломитова, В. О.; Бондаренко, Т. А.
2011Створення навчальних фільмів із титриметричних методів аналізуАксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Кожушко, А. В.
2011Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовинПерцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б.
2011Тихонова у задачі керування нестаціонарними коливаннями циліндричної оболонкиЯнютін, Є. Г.; Воропай, Н. І.
2011Визначення вмісту солей важких металів у різних ботанічних сортах баклажанів, що реалізуються на ринках ХарковаДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Чергіна, І. О.
2011Дослідження в'язкості водних розчинів NаКМЦМалафаєв, М. Т.; Торяник, О. І.
2011До питання дослідження пористої будови тканинЗахаренко, В. О.; Чуйко, Л. О.
2011Дослідження кінетики ЗТП-сушіння у функціональних місткостях із полімерних матеріалівПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2011Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Аспекти моніторингу олії та насіння соняшникуЛевчук, І. В.; Кіщенко, В. А.; Осейко, М. І.
2011Вплив рослинних добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктівБенчук, О. П.; Чернявська, Н. Г.; Машта, Н. О.
2011Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованогоХолодова, О. А.; Сафонова, О. М.
2011Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавокСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2011Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 63