Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5862
Title: Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів
Authors: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Янчева, М. О.
Островерх, І. С.
Keywords: ковбасні оболонки;втрати під час зберігання;вологопроникність натуральних оболонок
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Янчева М. О., Островерх І. С. Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 187-192.
Abstract: Доведено визначальний вплив паро- і водопроникності ковбасних оболонок на вихід готової продукції, її втрати під час зберігання, проаналізовано визначальні чинники та надано відповідні рекомендації. Показані недоліки існуючих методів визначення вологопроникності та обґрунтовано доцільність їх удосконалення. Одержано нові дані про вологопроникність натуральних оболонок.
The determining influence of vapor and water permeability of sausage casing on the finished product output and its loss during the storage was proved, the determining factors were analyzed and the proper recommendations were given. The defects of present methods of moisture permeability determination are indicated and their improvement utility is grounded. New data about the moisture permeability of natural sausage casing were got.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5862
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_31.pdf175.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.