Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Title: | Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста |
Authors: | Постнова, О. М. Лисюк, Г. М. Тимчук, С. М. |
Keywords: | здобне тісто;високоцукриста кукурудза;переробка зерна |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 163-170. |
Abstract: | Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої
кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Influence of the product of high-sugar maize processing on nutrition value and quality of products from pastry in considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_27.pdf | 228.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.