Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Title: Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста
Authors: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Keywords: здобне тісто;високоцукриста кукурудза;переробка зерна
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 163-170.
Abstract: Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста.
Influence of the product of high-sugar maize processing on nutrition value and quality of products from pastry in considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_27.pdf228.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.