Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5844
Title: | Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік" |
Authors: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Даниленко, Л. В. Діденко, О. В. |
Keywords: | овочева сировина;овочеве морозиво;"Заморожений сік" |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Діденко О. В. Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 156-162. |
Abstract: | Розроблено новий спосіб виробництва морозива з овочевої сировини.
Науково обґрунтовані рецептура та технологія виробництва, досліджено
органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості. The article is devoted to developing a new method for producing ice cream of vegetable raw materials. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic, physicochemical and microbiological parameters. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_26.pdf | 221.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.