Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Title: Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання
Authors: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Черкашина, В. Ю.
Keywords: заморожений тістовий напівфабрикат;рослинна сировина;тривале низькотемпературне зберігання
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 177-180.
Abstract: Вивчено мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини до і після заморожування та тривалого низькотемпературного зберігання.
The microbiological indexes of freezing dough intermediate product with vegetable additives are studied before and after freezing and during low temperature storage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_29.pdf157.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.