Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856
Title: | Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання |
Authors: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. Черкашина, В. Ю. |
Keywords: | заморожений тістовий напівфабрикат;рослинна сировина;тривале низькотемпературне зберігання |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Черкашина В. Ю. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 177-180. |
Abstract: | Вивчено мікробіологічні показники замороженого тістового
напівфабрикату з додаванням рослинної сировини до і після заморожування
та тривалого низькотемпературного зберігання. The microbiological indexes of freezing dough intermediate product with vegetable additives are studied before and after freezing and during low temperature storage. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5856 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_29.pdf | 157.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.