Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5788
Title: | Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення |
Authors: | Головко, М. П. Серік, М. Л. Полупан, В. В. |
Keywords: | м'ясні посічені вироби;збагачення сполуками кальцію;кальцій-білкові комплекси |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 91-97. |
Abstract: | Наведено результати літературного огляду останніх тенденцій
розвитку технологій продуктів харчування збагачених сполуками кальцію.
Науково обґрунтована доцільність збагачення м'ясних посічених виробів
біоорганічними сполуками кальцію. Results of the literary review of development recent trends of technologies of foodstuff enriched with calcium conjunctions are described in article. The expediency of enrichment of cut meat products by organic conjunctions of calcium is scientifically proved. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5788 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_17.pdf | 171.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.