Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5787
Title: Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів
Authors: Сесь, А. М.
Михайлик, В. І.
Василець, К. К.
Звягінцева, Г. Л.
Keywords: зберігання печива;добавки антиокисної дії;жири в кондитерській промисловості
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сесь А. М., Михайлик В. І., Василець К. К., Звягінцева Г. Л. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 85-90.
Abstract: Розглянуто вплив різних видів сировини та добавок антиокисної дії на тривалість зберігання печива, виготовленого з використанням традиційних і нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів.
The influence of different types of raw materials and additives of the antioxidant effect on the duration of storage of cookies prepared using traditional and nontraditional fats for confectionery.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5787
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_16.pdf220.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.