Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842
Title: Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві
Authors: Горєлков, Д. В.
Гавриленко, В. В.
Василець, К. К.
Keywords: заклади готельно-ресторанного господарства;автоматизація;інтелектуальні технології
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горєлков Д. В., Гавриленко В. В., Василець К. К. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 151-155.
Abstract: Розглянуто питання щодо можливостей та переваг використання інтелектуальних технологій автоматизації закладів готельно-ресторанного господарства.
The problem of the opportunities and benefits of intelligent automation technology facilities of hotel and restaurant management.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_25.pdf177.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.