Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5842
Title: | Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві |
Authors: | Горєлков, Д. В. Гавриленко, В. В. Василець, К. К. |
Keywords: | заклади готельно-ресторанного господарства;автоматизація;інтелектуальні технології |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Горєлков Д. В., Гавриленко В. В., Василець К. К. Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 151-155. |
Abstract: | Розглянуто питання щодо можливостей та переваг використання
інтелектуальних технологій автоматизації закладів готельно-ресторанного
господарства. The problem of the opportunities and benefits of intelligent automation technology facilities of hotel and restaurant management. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5842 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_25.pdf | 177.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.